Stagiair ICT (MBO/HBO)

Wie zijn wij?
Al ruim 40 jaar ontwikkelt Jomo succesvolle private label collecties voor de belangrijkste Europese grootwinkelbedrijven. Of het nou gaat om collecties voor baby’s, kinderen, dames of heren: fashion zit ons in het bloed.

Ons team van stylisten, verkopers, merchandisers en inkopers zetten zich dagelijks voor 100 procent in om commerciële én verantwoord geproduceerde collecties te bieden. Collecties die bovendien volledig worden toegespitst op de wensen van de klant. Wij werken actief aan prettige klantrelaties, waarbij persoonlijke aandacht, creatieve vrijheid en logistieke flexibiliteit centraal staan. Als het om private label fashion gaat, nemen wij graag alle zorg uit handen!

Vanaf februari 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige, zelfstandige en accurate stagiaire die mee wil lopen op onze ICT afdeling.

Functieomschrijving
Als stagiaire op de afdeling ICT ondersteun je de afdeling bij de afhandeling van alle werkzaamheden die betrekking hebben op ICT.
Binnen deze stage krijg je de mogelijkheid je bezig te houden met verschillende aspecten van ICT, van beheer tot aan optimalisering van ICT processen en applicaties en rapportage modules. Naast de dagelijkse bezigheden zijn er een aantal zaken die voor de eerste helft van 2019 op de planning staan:
  • Het verder uitrollen van Microsoft Intune
  • De rol van Microsoft Office binnen Jomo vergroten
  • Update huidige ICT-strategie
Steek jij graag de handen uit de mouwen en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de bovenstaande zaken? Dan is deze stage bij Jomo International Holding B.V. mogelijk wat voor jou!

Functie-eisen
  • Je volgt een relevante opleiding bijvoorbeeld; Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica of ICT en Media;
  • Je beschikt over kennis van actuele methoden en technieken binnen ICT-beheer en je kunt goed omgaan om met geautomatiseerde systemen en applicaties;
  • Je beschikt niet alleen over de juiste kennis en kunde, maar hebt ook een servicegerichte instelling.
 
Wat bieden wij?
Voor jouw inzet belonen wij je met een stagevergoeding van € 350, - bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je de kans om stage te lopen bij een professionele organisatie waar volop ruimte is voor jouw creatieve inbreng en ideeën.

Meer informatie of solliciteren?
Ben jij die enthousiaste stagiaire die zelf initiatief toont? Dan ben jij de stagiaire die wij zoeken! Stuur je curriculum vitae met een motivatie naar Jorben Wolberink ( j.wolberink@jomofashion.com).

Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet.

Jomo International Holding B.V.
Strootsweg 16
7547 RX Enschede
https://www.jomofashion.com/
 
 

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Share our website