Over ons


Elk seizoen ontwikkelen onze Designers samen met de Product Managers meerdere collecties per doelgroep die met veel kennis van de huidige trends en ontwikkelingen door ons worden samengesteld. In onze showrooms presenteren wij newborn, baby, kinder, dames en heren mix & match collecties; jassen, broeken, shirts, pullovers, etc. We zijn specialist in zowel woven als circle- en flatknit en worden gezien als een betrouwbare, flexibele en ondernemende partner die haar klanten ontzorgt. We garanderen maatwerk en geografische exclusiviteit. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werken wij samen met internationale klanten aan creatieve private label collecties en bieden oplossingen op het gebied van duurzaamheid. 
Met eigen kantoren in Bangladesh en China werkt, onder Europese leiding, een groot team van ervaren Merchandisers en Quality Controllers om de orders van onze klanten intensief te begeleiden.

Wij zijn ontzettend trots op de langdurige relaties die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd met onze klanten én onze fabrikanten, waarbij respect en vertrouwen centraal staan.

Share our website