Junior Business Controller

Wij zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller om het Finance team van deze Fashion onderneming te versterken. Ben jij toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière? Dan zoeken wij jou!

Meten is weten, dat is wat jou drijft. Want pas als de werkelijke resultaten en prognoses op tafel liggen kan een organisatie gericht aan- en bijsturen. Jij bent de financiële spin in het web. Met je collega’s van het Finance-team ben je het financiële geweten van de organisatie. Samen kijken jullie naar de output én naar de processen. Aan de ene kant betekent dat kloppende cijfers opleveren en zorgen voor heldere performance- en stuurinformatie. Aan de andere kant gaat het om het voortdurend monitoren van de processen. Waar kunnen we bijsturen en verbeteren en wat is daarvoor nodig? Die aanpak en denkwijze zitten in je DNA. Je werkt daarbij nauw samen met het Finance team, met collega’s in binnen- en buitenland en met Finance-collega’s van het moederbedrijf. Een mooie rol waarbij je jezelf (verder) kunt ontwikkelen als Business Controller!


Functieomschrijving
 • Inrichten / optimaliseren stuurinformatie / dashboarding;
 • Leveren van een bijdrage aan het professionaliseren en uitvoeren van de voor- en nacalculatie van orders, kostprijscalculaties etc.
 • Bijdrage aan uitvoeren van de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting (incl. consolidatie van buitenlandse vestigingen) salarisadministratie en audits;
 • Analyseren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen in de huidige systemen dan wel implementatie van nieuwe systemen;
 • Optimaliseren / digitaliseren / automatiseren van werkprocessen;
 • Ondersteunen Sales afdeling bij het toetsen van commerciële contracten aan richtlijnen, voorwaarden en sancties;
 • Ondersteunen m.b.t. specifieke projecten en (ad hoc) verzoeken vanuit de organisatie;
 • Rapportage aan de Financial Controller.

Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische of accountancy opleiding op
  hbo / wo-niveau;
 • Enige werkervaring in de accountancy of in een allround Finance functie /
  Assistent Controller positie is een pré;
 • Kennis van financiële informatiesystemen (ERP);
 • Sterke affiniteit met ICT en rapportage modules;
 • Ervaring met BI Tools (Power BI) is een pre;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent goed in staat om de verbinding te leggen en een zichtbare rol te vervullen.
 
Overige competenties
 • analytisch, oplossingsgericht, pragmatisch, zelfstandig, resultaatgericht, organisatiesensitief, daadkrachtig, proactief en communicatief sterk.
 
Aanvullende informatie
Jomo Fashion is dé fashionspecialist in het private labelsegment. Al ruim 40 jaar ontwikkelt Jomo Fashion succesvolle private label collecties voor de belangrijkste Europese grootwinkelbedrijven. Of het nou gaat om collecties voor baby’s, kinderen, dames of heren: fashion zit ons in het bloed. Gerenommeerde Europese retailers en modeketens werken al vele jaren naar volle tevredenheid met ons samen. Zij profiteren van ruim 40 jaar kennis en ervaring in zowel het geweven als het gebreide segment. Jomo Fashion heeft ruim € 30 miljoen omzet en werkt met circa 75 medewerkers op kantoren in Enschede, Hong Kong, Ningbo en Dhaka.
 
In 2019 is Jomo Fashion overgenomen door het investeringsbedrijf HVEG Investments BV, handelend onder HVEG Fashion Group. Jomo Fashion opereert als een zelfstandig bedrijf onder de nieuwe eigenaar.  HVEG Fashion Group is de eigenaar van Fashionlinq in Amersfoort, Wink Accessoires, Wink Optics en Belt Fashion in Eindhoven en Fashion Connections in Gronau. De groep wil met de overname ‘haar groeistrategie voortzetten en haar klanten in binnen- en buitenland nog breder kunnen bedienen’. Zowel Jomo Fashion als Fashionlinq kunnen na de overname profiteren van elkaars kennis en ervaring om nog sterkere Europese spelers te worden. Zij bieden jou de ruimte om bij te dragen aan de groei en professionalisering van de onderneming en jezelf én je functie verder te ontwikkelen. De functie betreft een fulltime dienstverband met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
 
Interesse?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Paulin Muntel via telefoonnummer 053 – 487 75 11.
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie vóór 17 januari 2020 op: p.muntel@jomofashion.com

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Share our website